Yhteistyökumppanit

Monialainen kuntoutus -kehitysohjelman takana ovat Suomen Yrityskehitys sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK). Yhteistyö on myös osa Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Yrityskehityksen yhdessä toteuttamaa Kasvukiihdyttämö-ohjelmaa.

Kehitysohjelma yhdistää eri toimialojen osaajia luomaan uusia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantamaan kuntoutustoiminnan laatua. Kehitysohjelmaan valitaan alansa parhaimmat toimijat ja yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus.

Kehitysohjelman kumppanijoukko on edelleen avoin uusille kehittämishaluisille toimijoille. Haku ohjelmaan on jatkuva ja tervetulleita ovat toimijat, jotka haluavat tulla osaksi vakuuttavaa ja vahvaa kumppaniverkostoa.

MONIALAINEN KUNTOUTUS
-KEHITYSOHJELMAN KUMPPANIT
Suomen Yrityskehitys Oy

harri.turunen@yrityskehitys.com | Puh: 040 566 8928

Suomen Yrityskehitys Oy kehittää, kiihdyttää ja järkeistää asiakkaidensa yritystoimintaa. Tyypillisiä asiakkaita ovat startup-, perhe- ja kasvuyritykset. Yrityskehitys kasvattaa asiakasyritysten arvoa esimerkiksi luomalla kannattavaa kasvua, alentamalla kuluja tai avustamalla rahoitus- ja yritysjärjestelyissä.

fysioline-logo.png
Fysioline Oy

ville.tuominen@fysioline.fi | Puh: 040 752 0988

Fysioline Oy on hyvinvointialan moniosaaja. Fysiolinen vienti suuntautuu yli 60 maahan. Yhtiön tuotevalikoima sisältää mm. kuntosali- ja kuntoiluvälineitä, kuntoutusvälineitä ja –robotiikkaa sekä kylmähoitotuotteita ja lääkkeitä. Lisäksi yritykseen kuuluu liikunta- ja kuntoutusalan koulutuksia järjestävä koulutusorganisaatio Fysioline Academy of Finland (FAF). Fysiolinen kanssa samaan yritysryhmään kuuluu myös Fressi Liikunta- ja hyvinvointikeskukset ja kuntosalit.

Kuntke-logo.png
Kankaanpään Kangaspolku Oy

respa@kuntke.fi | Puh: (02) 57 333

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on palveluvalikoimaltaan Suomen monipuolisin kuntoutusosaaja sekä vaikuttava terveydenhuollon toimija. Kuntoutuskeskus tarjoaa tasokasta kuntoutusta koko elämänkaarelle ja hyvin monenlaisiin toimintakyvyn haasteisiin. Palvelua leimaa vahvan osaamisen lisäksi hyvä henki ja ystävällinen, ihmisläheinen ote asiakkaita kohtaan. Kuntoutuksen lisäksi Kankaanpään Kangaspolku Oy tarjoaa erilaisia virkistykseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluja niin yrityksille, yhdistyksille kuin yksityishenkilöillekin. Kuntoutuskeskus Kankaanpää on toiminut jo vuodesta 1991.

Kotidata (1).jpg
Suomen KotiData Oy

minna.lassila@kotidata.fi | Puh:  0400 504 622

Suomen KotiData Oy myy älylaitteita, tietokoneita ja oheistuotteita suoraan kuluttajille ja pienyrityksille sekä tarjoaa tietokoneiden ja muun viihde-elektroniikan tuki- ja koulutuspaketteja. KotiData panostaa erityisesti laitteiden käyttäjien, yksityisasiakkaiden sekä yritysten henkilöstön osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. 

pihlajalinna-logo.png
Pihlajalinna Oyj

sanna.poikonen@pihlajalinna.fi | Puh: 0400 902 500

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Yritys tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ympäri Suomea. Pihlajalinnan tavoitteena on olla Suomen arvostetuin sote-yhtiö vuonna 2020. Tällä hetkellä Pihlajalinna on markkinajohtaja kotimaan sote-ulkoistuksissa.

jamk-logo.png
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

mirja.immonen@jamk.fi | Puh: 040 547 8949

JAMK on valtakunnallisesti tunnustettu kuntoutusalan kehittäjä ja suunnannäyttäjä. JAMK kouluttaa kuntoutusalan osaajia tulevaisuuden tarpeisiin sekä vastaa työ- ja toimintakykyyn liittyviin haasteisiin kehittämällä uusia kuntoutuspalveluja. Yhteistyössä työ- ja elinkeinoelämän sekä alan korkeakoulu-, tutkimus- ja kehittämisyksikköjen kanssa JAMK tekee monialaista tutkimus- ja kehittämistoimintaa sekä tarjoaa asiantuntijapalveluja.

verve-logo.png
KK-Verve Oy 

verve@verve.fi | Phone: 044 467 6000

KK-Verve Oy on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija, joka auttaa ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön sekä jaksamaan siellä paremmin. Yritys tarjoaa työurapalveluja ja ammatillista kuntoutusta ikään katsomatta sekä valmentaa työpaikoilla yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Verve myös parantaa ihmisten toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja terapian keinoin. KK-Verve Oy toimii yhteensä 15 paikkakunnalla.

kruunupuisto-logo_edited.png
Kruunupuisto Oy

tiina.riikonen@kruunupuisto.fi | Puh:  050 432 9282

Kruunupuisto Oy tarjoaa asiakkailleen kuntoutus- ja työhyvinvointipalveluja,hotelli- ja ravintolapalveluja, kokouspalveluja sekä lomia ja vapaa-ajanpalveluja. Kruunupuistossa voi hidastaa tahtia, hiljentyä ja irtautua arjen kiireestä tinkimättä mukavuudesta. Monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät esimerkiksi kuntoutusjakson, loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen. Kruunupuiston omistaa Punkaharjun Kuntoutussairaalasäätiö ja liiketoiminnasta vastaa Kruunupuisto Oy. Kruunupuiston toimintaa ohjaavat arvot ovat reilu, kehittyvä ja tavoitteellinen.

venyy-logo.jpg
Venyy Oy

jeanette@venyy.com | Puh: 040 530 7015

    sarita@venyy.com | Puh: 040 061 6909 

Venyy Oy:n passiivinen venytystanko on uudenlainen hyvinvoinnin työkalu, joka hoitaa kiputiloja turvallisesti, tehokkaasti ja lääkkeettömästi. Palkittu kotimainen VENYY-tanko on yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuva passiivinen venyttelylaite, jonka avulla ennaltaehkäistään ja hoidetaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, vähennetään istumisesta koituvaa haittaa, parannetaan ryhtiä sekä kehitetään suorituskykyä.

Peurunka_logo-1024x374.jpg
Peurunka Oy

peurunka@peurunka.fi | Puh: 020 751 601

Peurunka Oy on kotimainen hyvän olon paikka ja yksi Suomen johtavista kuntoutuspalveluiden tuottajista. Yrityksen kuntoutustoiminta perustuu vuosikymmenten kokemukseen, tieteellisen tutkimuksen soveltamiseen sekä omaan, aktiiviseen tutkimustoimintaan. Peurunka toimii edelläkävijänä ja luo uusia toimintamalleja kuntoutukseen.

 
Haluatko mukaan ohjelmaan? 

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä.