top of page

Yhteistyökumppanit

Monialainen kuntoutus on Suomen Yrityskehityksen sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) yhteistyössä käynnistämä kehitysohjelma. Ohjelman tarkoituksena on yhdistää eri toimialojen osaajia luomaan uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Osana Keski-Suomen Kasvukiihdyttämö -ohjelmaa, yhteistyössä ovat olleet mukana myös Jyväskylän Yliopisto sekä Business Jyväskylä.

Alla mainittujen tahojen lisäksi, valmisteluvaiheessa sekä kaupallisen vaiheen valmisteluissa ovat olleet mukana mm. Fysioline Oy, KK-Verve Oy, Kankaanpään Kangaspolku Oy, Kruunupuisto Oy sekä Venyy Oy.

Kehitysohjelmaan valitaan alansa parhaimmat toimijat ja yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus. Kehitysohjelman kumppanijoukko on edelleen avoin uusille kehittämishaluisille yrityksille. Haku ohjelmaan on jatkuva ja tervetulleita ovat toimijat, jotka haluavat tulla osaksi vakuuttavaa ja vahvaa kumppaniverkostoa.

MONIALAINEN KUNTOUTUS
-KEHITYSOHJELMAN KUMPPANEITA
Suomen Yrityskehitys Oy

jukka.lassila@yrityskehitys.com | Puh: 050 1810

Suomen Yrityskehitys on yritysten kehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys, jonka päätehtävä on ratkaista asiakasyritystensä kasvun haasteita ja auttaa erilaisissa murrostilanteissa. Käytännönläheinen apu perustuu huolelliseen kokemukseen ja tietoon perustuvaan suunnitteluun, jonka mahdollistaa vankka kokemuspohja erilaisten liiketoimintojen johtamisesta, kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Peurunka_logo.png
Peurunka Oy

peurunka@peurunka.fi | Puh: 020 751 601

Peurunka Oy on yksi Suomen johtavista kuntoutus – ja hyvinvointipalveluiden tuottajista. Kuntoutustoiminta perustuu vuosikymmenten kokemukseen, omaan aktiiviseen tutkimustyöhön sekä tieteellisen tutkimuksen soveltamiseen. Peurunka luo uusia toimintamalleja ja toimii edelläkävijänä kuntoutustoiminnan tuottajana.

Kotidata (1).jpg
Suomen KotiData Oy

pekka.kantola@kotidata.fi | Puh:  040 058 5032

Suomen KotiData Oy myy turvalaitteita, tietokoneita ja oheistuotteita suoraan kuluttajille ja pienyrityksille sekä tarjoaa tietokoneiden ja muun viihde-elektroniikan tuki- ja koulutuspaketteja. KotiData panostaa erityisesti laitteiden käyttäjien, yksityisasiakkaiden sekä yritysten henkilöstön osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. 

Logo-Sensagon -Tagline grey - 2018.webp
GPBM Nordic AB (Sensagon)

info@sensagon.se | Puh:

Sensagon on GPBM Nordic AB:n alainen yritys, joka tuottaa turvallisuutta parantavia ratkaisuja koteihin. Ratkaisut ovat helppoja asentaa, ylläpitää ja käyttää. Ne auttavat esimerkiksi kuntia, kiinteistöyhtiöitä ja terveydenhuollon yrityksiä tarjoamaan asiakkailleen turvallisempaa majoitusta. GPBM Nordic AB markkinoi ja myy tuotteita Pohjoismaissa neljällä eri tuotealueella.

jamk_kuntoutus_tunnus_sininen (002).png
JAMK Kuntoutusinstituutti

pekka.anttila@jamk.fi | Puh: 050 479 2277

Kuntoutusinstituutti on monialaisen kuntoutuksen koulutus-, tutkimus- ja kehittämiskeskus, joka vastaa muuttuviin yhteiskunnan tarpeisiin uudistamalla kuntoutusta ja tuottamalla kuntoutusosaamista koulutuksen, jatkuvan oppimisen, tutkimuksen ja kehittämisen keinoin. Olemme kansallisesti merkittävä asiantuntijakeskus, joka toimii kuntoutuksen kehittämisen globaalina alustana.

SECAPP_logo.png
Secapp Oy 

kari.aho@secapp.fi | Puh: 050 406 3028

Suomalainen Secapp on palkittu, ammattikäyttöön kehitetty kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SaaS-palvelu. Järjestelmällä voidaan lähettää massaviestejä, hälyttää yksilöitä ja ryhmiä sekä kerätä ja jakaa tietoja. Lisäksi se tarjoaa reaaliaikaiset chat- ja videoyhteystoiminnot. Kaikki tämä alustalla, jonka data säilyy aina turvassa ja asiakkaan hallinnassa. Parhaimmillaan Secapp auttaa pelastamaan ihmishenkiä ja hallitsemaan kriittisiä toimintoja kriisitilanteissa.

Onerva-logo_480x184-300x115.png
Onerva Hoivaviestintä Oy

info@onervahoiva.fi | Puh:  050 326 4989

Onerva on kotihoidon ja palveluasumisen vieraskirja, joka on luettavissa aina ja kaikkialla. Onervaan kirjataan lähimmäisesi vointi, saatu hoito ja muut tärkeät asiat. Hoitajalle Onerva on vaivaton tapa välittää tietoa omaiselle. Mikään ei korvaa läsnäoloa, mutta aina se ei ole mahdollista. ”Onerva auttaa sinua auttamaan heitä, jotka työkseen huolehtivat rakkaimmistasi.”

Telealarm_logo.png
TeleAlarm

roope.lassila@kotidata.com | Puh: 040 180 6635

   

TeleAlarm on Sveitsistä ja Saksasta ponnistava teknologiayritys, joka auttaa vanhuksia ja liikuntarajoitteisia ihmisiä asumaan ja elämään itsenäisesti ja turvallisesti kotonaan. Tätä varten he valmistavat ja tarjoavat teknologiaratkaisuja, kuten turvapuhelimia ja hälytinjärjestelmiä asiakkailleen. TeleAlarmin valikoimiin kuuluu myös laitteet ryhmäasumiseen sekä palvelukoteihin. TeleAlarm on vahva kansainvälinen osaaja ja on ollut alalla jo vuodesta 1956 asti. Sen toiminta perustuu yli 60 vuoden kokemukseen kotihälytinjärjestelmistä.

pihlajalinna-logo.png
Pihlajalinna Oyj

sanna.poikonen@pihlajalinna.fi | Puh: 0400 902 500

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Yritys tarjoaa laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ympäri Suomea. Pihlajalinnan tavoitteena on olla Suomen arvostetuin sote-yhtiö vuonna 2020. Tällä hetkellä Pihlajalinna on markkinajohtaja kotimaan sote-ulkoistuksissa.

OTA YHTEYTTÄ
Haluatko mukaan ohjelmaan? 

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä.

bottom of page