top of page

Matkalla turvallisempaan hyvinvointiin

Tuetun koti- ja palveluasumisen teknologia sekä terveydenhuollon digiasiointi ovat nouseva palvelusegmentti tulevien vuosien aikana. Sote uudistukset tulevat väistämättä vaatimaan nopeita uusia palvelukanavia ja uusia keinoa pitää huolta ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistansa. Meillä Suomessa saatavilla olevat teknologiat ja palvelut ovat erittäin hyvin suunniteltuja suomalaisten tarpeisiin ja tuovat ratkaisuja tulevaisuuden muutostarpeisiin. Tarvitsemme teknologia- ja palvelutoimittajien yhteistyötä ja ratkaisuja tulevaisuuden muutostarpeisiin.


Kotidatan tavoitteena on tuoda nämä teknologiat ja palvelut yhdeksi helposti käyttöönotettavaksi tuoteperheeksi, jossa yhdistyy vahvasti terveydenhuollon ammattilaisten arjen helpottaminen sekä ihmisten turvallisen elämän puitteiden varmistaminen. Avainasemassa on tarpeiden tunnistaminen, oikealla tavalla toteutettu käyttöönotto ja elinkaariajattelun huomioiminen. Digiarjen pitäisi tuntua mukavalta ja positiiviselta kokemukselta.

Me kotidatalaiset autamme ja kannustamme tuhansia ihmisiä vuosittain oppimaan arjen digi- ja nettilaitteiden käyttöä sekä autamme valitsemaan heidän tarpeeseensa soveltuvia laitteita ja palveluita. Kotidata toimii paremman palvelukulttuurin suunnan näyttäjänä ja auttaa yhteiskuntaa ottamaan käyttöön uutta teknologiaa.


Tehdään yhdessä vaikuttavaa muutosta, jonka avulla olemme matkalla turvallisempaan hyvinvointiin.


Pekka Kantola

Service Director / CTO

Suomen Kotidata Oy

pekka.kantola@kotidata.fi


0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page