top of page

Yhteistyökumppaneiden ajatuksia ohjelmaan lähtemisestä

Updated: May 27, 2019

Yhteistyökumppaneiden ajatuksia kehitysohjelmaan mukaan lähtemisestä


Fysiolinen Ville Tuomisen kommentit kehitysohjelmaan lähtemisestä löytyvät videolta:Kruunupuisto Oy:KK-Verve Oy:n Seija Hirsilä, Kuntoutuskeskus Kankaanpään Riitta Korte-Mäkiranta & Kruunupuisto Oy:n Tiina Riikonen

Tavoitteenamme on luoda yhteistyöverkoston kanssa uusia tuotteita kuntoutusmarkkinoille esim. etäteknologiaan liittyen.”


Silverplus Oy:


Jeanette Lindwall, VENYY Projektipäällikkö & Sarita Alanko, Toimitusjohtaja

"Suomalainen innovaatio VENYY – Passiivinen venyttelytanko lähti mukaan Monialaiseen kuntoutus – kehitysohjelmaan voidakseen olla osana kehittämässä uutta avomuotoista ja arjen toimintoja tukevaa kotikuntoutuskenttää. VENYY on Silverplus Oy:n uniikki keksintö joka sai alkunsa yli 20- vuotta sitten hevosen potkusta selkään. Tuotteella on takana jo yli 10- vuotta vakuuttavaa kuntoutushistoriaa ja VENYY on niin lääkäreiden kuin Nivelyhdistysten suosittelema. VENYY tarjoaa helpon, turvallisen ja tehokkaan tavan ennaltaehkäistä sekä kuntouttaa monia tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Tuotetta on helppo käyttää niin kotona, kuin työpaikallakin."


Pihlajalinna Oyj:


Pihlajalinnan Keski-Suomen ja Etelä-Savon aluejohtaja Sanna Poikonen ja Yrityskehityksen toimitusjohtaja Jukka Lassila

"Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajista. Haluamme olla mukana kehittämässä uusia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja luomassa suomalaisille parempaa terveyttä. Siihen tämä monialaisen kuntoutuksen kehitysohjelma on oiva mahdollisuus. Yhdessä projektiin osallistuvien yritysten kanssa voimme yhteistyössä kehittää sellaisia uusia, innovatiivisia palvelupolkuja ja tuotteita, joita meistä ehkä kukaan ei pystyisi yksinään luomaan. Se on tämän kehitysohjelman suola."


Peurunka Oy:


Peurunka Oy:n toimitusjohtaja Seppo Virta

Peurunka haluaa kehittää kuntoutus- ja hyvinvointipalveluihin uudenlaista liiketoimintaa hyödyntämällä modernia teknologiaa ja verkostoitumalla toimialan johtavien yritysten, asiantuntijoiden ja oppilaitosten kanssa. Tavoitteena on saada uusia konkreettisia tuotteita myyntiin sekä hyödyntää uusia työkaluja ja menetelmiä palvelutuotannossa.Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!


Harri Turunen Senior Advisor, Partner

+35840 566 8928

0 comments

Comentários


bottom of page