top of page

Monialainen kuntoutus -kehitysohjelma on vauhdissa!

Updated: May 24, 2019Monialainen kuntoutus -kehityshanke on Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteistyössä käynnistämä kehitysohjelma. Sen tarkoituksena on yhdistää eri toimialojen osaajia luomaan uusia helposti lähestyttäviä ja käyttöönotettavia kuntoutusalan tuote- ja palvelukokonaisuuksia sekä parantaa kuntoutustoiminnan laatua. Ohjelmaan valitaan alansa parhaimmat toimijat ja yhteistyön avulla varmistetaan toiminnan laadukkuus.Kehitysohjelma on polkaistu käyntiin hyvällä sykkeellä loistavien kumppaneiden kanssa. Uusia ratkaisuja kuntoutuksen kentälle ovat yhteistyössä Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa kehittämässä Fysioline Oy, KK-Verve Oy, Kankaanpään Kangaspolku Oy, Silverplus Oy, Suomen KotiData Oy, Pihlajalinna Oyj, Peurunka Oy sekä Kruunupuisto Oy.


Kehitysohjelman kumppanijoukko on edelleen avoin uusille innovatiivisille ja kehittämishaluisille toimijoille. Haku ohjelmaan on jatkuva ja toivotamme tervetulleiksi toimijat, jotka haluavat tulla osaksi vakuuttavaa ja vahvaa kumppaniverkostoa, jonka tavoitteena on tuottaa ratkaisuja kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.

Täältä voit lukea lisää kehitysohjelmasta, kumppaniyrityksistä ja heidän ajatuksistaan kehittämisohjelmaan mukaan lähtemisestä.

Lisää tietoa ohjelmasta:

Harri Turunen

Senior Advisor

Suomen Yrityskehitys Oy

+358 40 566 8928

harri.turunen@yrityskehitys.com

0 comments

Comments


bottom of page